fredag, maj 07, 2010

135 dagar kvar.......

Om 135 dagar är det val! Alliansen i Halmstad börjar med en kampanj i morgon lördag 8/5.

Efter ett intensivt arbete med budgeten i flera månader så är den nu färdig för presentation. Det bli presskonferens 11/5 med "Alliansfemman". I Halmstad har vi majoritet tillsammans med SPI, därav antalet. Några inriktningar i planeringsdirektiven med budget för 2011 är jag mycket nöjd med.

Månaderna som Kommunråd för fp i Halmstad har varit intensiva och denna vecka har innehållit många spännande saker. Bäst var i onsdags kväll när fp hade ordnat en föreläsning:

- Äger man sin framtid? En föreläsning i samarbete med KRIS och x-cons.

Vi som deltog fick lyssna på två olika men lika gripande berättelser ur verkligheten. Från ett liv i kriminalitet och drogmissbruk till att nu kandidera i valet 2010 för (fp). Kristoffer Johansson från Halmstad och Kent Wetterskog från Göteborg. Båda gav oss ett bra svar på frågan: Ja, man äger sin framtid! Över tid kan man (om man har bestämt sig) med målmedvetenhet och rätt hjälp förändra sitt liv. Det kan ta lång tid, det är jobbigt och man är rädd men båda säger att det går. Men bara man själv har ansvar för sina egna val och man får misslyckas och komma igen, så många gånger som det behövs för att lyckas.

Inga kommentarer: